Franczyza

Opis systemu franczyzowego

Specjalizujemy się w przyrządzaniu chrupiącego i panierowanego kurczaka, którego recepturę tworzyliśmy przez lata. 

Teraz wiemy, że nasz kurczak ma smaczny, niepowtarzalny smak i może konkurować ze światowymi markami. Nasza firma istnieje od 2001 roku, a 2013 wprowadziliśmy system franczyzowy.

Oferujemy Państwu możliwość otwarcia własnego lokalu gastronomicznego pod marką Felix Chicken 
w formie baru z daniami serwowanymi w wysokiej jakości jednorazowych opakowaniach lub restauracji z obsługą kelnerską.

 

Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • Rozwój i działanie pod zastrzeżonym znakiem Felix Chicken
  • Doradztwo przy wyborze lokalizacji
  • Pełne szkolenie – przekazanie receptur, technologii, podręcznik operacyjny
  • Procedury operacyjne – standardy działania i obsługi klienta
  • Pomoc i wsparcie w kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem nowego lokalu

 

Warunki udzielenia franczyzy:

  • Minimalna kwota inwestycji 45 tyś. zł.
  • Zaangażowanie przy tworzeniu i w późniejszym prowadzeniu lokalu
  • Nie pobieramy opłat od obrotu lokalu
  • Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii

 

Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:

Łukasz Pyszczak
tel +48 798 851 580
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 



Panierka

Nasz sekret tkwi w unikalnej marynacie stworzonej z kilkudziesięciu przypraw o zawsze takiej samej proporcji. Specjalnie stworzona panierka oraz odpowiedni proces obróbki pozwala uzyskać wyjątkowo chrupiącego kurczaka. Wszystkie receptury są ściśle strzeżone i nie zmienne do dziś.

Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem

Copyright © 2015 Felix Chicken. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Powered by cozjesc.info

Powered by Warp Theme Framework
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd